Aluksi: päivitystauko johtuu yhä kiivastuvasta remonttitahdista ja mieheni ystävällisestä "pyynnöstä" kukkapenkit ja blogi joutuivat alemmas prioriteettilistalla.

The Fairy on yhä ruukussa (voih!), mutta sen rinne on jo raivattu, joten pian... Myös toiselle rodolle on kuoppa valmiina, joten kunhan miehen valvova silmä välttää, käyn ne istuttamassa : )

Mutta nyt ihmettelen, mihin hävisivät päärynän raakileet? Isommassa puussa oli toistakymmentä hyvää alkua, nyt ei enää yhtään! Yhden kuivettuneen tyngän olin bongaavinani yläoksilla, mutta muista ei ole jälkeäkään. Mystistä. Viime kesänä tuli kaksi päärynää, jotka nekin katosivat parempiin (oravan tai linnun?) suihin. Pienempikin, tänä keväänä istutettu päärynä (kuvassa heinäkuun alussa), kukki kauniisti, mutta ei saanut raakileita tehtyä.

1248434532_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiinanritarinkannukset ovat muuten itäneet, karpaattienkelloista ei vielä jälkeäkään. Pitänee laittaa uudet. Pian pitää myös laajentaa pistokaslisäystehdasta, nyt on angervoja ja kuusamia taivutuslisäyksessä, mutta teen vielä lavan pistokkaille. Kunhan pääsen maalaushommista eroon.