Kävin eilen taimikaupassa... Olin päättänyt, etten osta enää uusia kasveja, ennenkun niille on paikka valmisteltuna. Mutta kun oli tarjouksia! Eniten olen innoissani maanpeiteruusu The Fairysta, aivan ihana vaaleanpunainen! Laitan sen rinteeseen, joka näkyy Projekteja-postauksen alimmassa kuvassa. Eli tuon kohdan suunnitelma menee hieman uusiksi.

Ehdin jo kaivaa kohteesta esikot evakkolaatikkoon. Esikot eivät ole välttämättä mitään lempparikasvejani, mutta ihan näyttäviä kun niitä on useita. Lisäksi etuna on aikainen kukinta ja se, että "sulautuvat" muun kasvillisuuden joukkoon kukittuaan eivätkä jää rumentamaan kukkapenkkiä.

Lisäksi ostin kesäkukkia: samettikukkia, petunioita ja pelargonian ruukkuihin. Kun oli se ALE... Myös pari kanukkaa suurten kuusten läheisyyteen tien puoleiselle kulmalle ja pari tyrniä, yhden tytön ja yhden lajittelemattoman. Keväällä ennen lehtien puhkeamista ostamani tyrnit eivät ole lähteneet kasvamaan ja alan jo luopua toivosta. Epäilen niiden olleen jo ostettaessa juuriltaan huonoja, mutta en kehdannut reklamoida kun pidin niitä niin kauan ruukussa ennen maahan laittamista. Onneksi olivat halpoja.