Viime kesänä sain sentään yhden rinteen kitkettyä vuohenputkista. Istutin tähän tuivioita, mutta koska rinne on niin jyrkkä ettei kuorikate pysy, niin ajattelin laittaa tuivioiden ympärille kiviä ympyrän muotoon. Sitten joskus. Komeat kuunliljat ovat entisen asukkaan perua. Niistä olen jo paloja napsinut muualle.

1247746227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänä kesänä olen käynyt rinteen läpi vain yhdn kerran. Vuohenputkia ei ole juurikaan noussut. Iso työ juurien ylöskaivamisessa oli viime vuonna, mutta näköjään kannatti.

1247746504_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä rinteen toinen reuna. Keskelle tein betonilaatoista portaat, mutta ovat nyt vähän kohennuksen tarpeessa. Kuten myös kuvassa näkyvä kivireunus... Portaiden reunassa kasvaa jättipoimulehteä. Meinasin ne ensin hävittää, mutta Linnanmäellä kukkivat kivasti viime kesänä ja ovat isompana ryppäänä ihan OK. Yläreunassa on keijuangervopensaita, pieniä vielä, ja jyrkemmässä kohdassa seppelvarpua. Alareunassa on kolme timanttituijaa, kaksi vanhaa ja yhden istutin viime syksynä puolikuivuneen brabantintuijan tilalle. Taaempana vielä jasmike, jonka alla kevätkaihonkukkaa. Seppelvarpua on tarkoitus lisätä pistokkaista, jotta rinne saisi rehevän peittokasvuston. Seppelvarpujen välissä on idänsinililjaa ja toiveissa olisi, että keväisin rinne kukkisi sinisenään. Täytyy syksyllä vielä istuttaa lisää sipuleita.