Lasten puumajan rakentaminenkin edistyi viime kesänä. Nyt pitää vielä sahata pari uutta ikkunaa ja sutia maalia ulko- ja sisäpinnoille. Ja sitten sisustetaan! Ne hommat jäivät vielä tälle vuodelle. Tilanne on kuitenkin jo aika hyvä, maja on ollut melko kovassa käytössä jo tässäkin asussa. Jossain vaiheessa pelkäsin, että lapset ehtivät muuttaa pois kotoa ennen majan valmistumista. Kuvat ovat valitettavan epätarkkoja, mutta ehkä niistä saa käsityksen asiasta.

                                                    

Maja talolta päin katsottuna. Se sijaitsee varastorakennuksen takana eli ei onneksi ihan pihan paraatipaikalla. Yläkertaan kiivetään narutikkaita pitkin (ei vielä kiinnitettynä tätä kuvaa otettaessa). Arkkitehtuuri ja rakenneratkaisut ovat muodostuneet aika pitkälti käytettävissä olleen kierrätysmateriaalin mukaan ilman sen kummenmpia suunnitelmia. Mieheni kanssa tätä vuorotellen nikkaroitiin ja se joka teki, sai päättää toteutuksesta.

                     

Maja toiselta puolelta. Lapset ovat jo tehneet omia naruvirityksiä, joilla hinataan tavaroita ylös-alas tai kiivetään itse yläkertaan. Syksyllä istutin tuohon vasemmalle nurkalle villiviinin: ideana olisi, että se joskus verhoilisi rakennusta. Toki toivon myös, että kun saadaan ulkopuoli maalattua, tämä hmmm... mielenkiintoinen WAU-arkitehtuuri hieman "rauhoittuisi"...  

Tässä majan yläkerta sisältä...

                                      

...ja alakerta. Ikkunalauta on kauppa-ja ravintolaleikkejä varten.